Begin 2020 zullen er een aantal nieuwe BrickHeadz set gaan verschijnen. Onder die sets vallen ook de Seasonals. De LEGO 40436 Lucky Cat is daar één van. LEGO heeft de visuals van de set op haar server geplaatst. Hierdoor is het geheel in detail te bekijken.

Visuals LEGO 40436 Lucky Cat

LEGO 40436 Lucky Cat

De Lucky Cat – ook wel bekend als Maneki Neko – is vaak te vinden in Chinese en Japanse restaurants. Van origine is het een Japans karakter dat – afhankelijk van de kleuren – staat voor geluk op diverse vlakken. De witte variant die vanaf januari verkrijgbaar is, staat voor geluk en positiviteit. Te bouwen is het gelukskatje met bijbehorend display. Aan de achterkant van het beestje zit een hendel verwerkt waarmee het pootje naar boven en beneden bewogen kan worden. Het katje bestaat uit 134 onderdelen en gaat €9,99 kosten.LEGO 40436 Lucky Cat LEGO 40436 Lucky Cat

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO 40436 Lucky Cat Seasonal? Ga je hem in huis halen, ben je er nog niet over uit of ben je geen fan van het BrickHeadz thema? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?