LEGO heeft een aantal nieuwe sets toegevoegd op hun server. Het betreft een aantal LEGO Seasonal sets van 2019.


Visuals LEGO Seasonals 2019

De LEGO Seasonals van volgend jaar zullen net als dit jaar bestaan uit LEGO BrickHeadz. Hoewel de fanbase voor de BrickHeadz groeiend is, zullen veel fans het jammer vinden dat LEGO geen Seasonals aan gaat bieden waarmee een scene gebouwd kan worden. De Seasonals zullen via LEGO te koop worden aangeboden en staan inmiddels op LEGO Shop@Home. De LEGO Seasonals kosten €9,99 per stuk.

LEGO Seasonals 2019

De 40353 zal een trio-pack zijn. Opvallend is dat de gezichten/hoofdjes van twee elfen uit de 40353 drie studs wijd zijn in plaats van vier zoals dat bij de standaard BrickHeadz het geval is. Wat de prijs van de set zal zijn is niet geheel duidelijk, maar we schatten €19,99. De 40252 (Thanksgiving) mist in het rijtje. Of LEGO de feestdag vanaf heden over gaat slaan of dat de set alsnog gaat verschijnen zal in de loop van 2019 uitwijzen.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fcategory%2Fnieuw ” text=”Bekijk de sets op LEGO Shop@Home” ]


LEGO 40348 Birthday Clown

LEGO 40349 Puppy

LEGO 40354 Dragon Dance Boy

LEGO sets winter 2019
Alle LEGO sets die in de winter van 2019 door LEGO uitgebracht worden, hebben we in een handig overzicht voor je op een rij gezet. Je kunt de tot nu toe bekende sets vinden in het LEGO sets winter 2019 overzicht.

We lezen graag jouw mening!

Wat vind jij van deze Seasonals en de keuze van LEGO om ook in 2019 BrickHeadz Seasonals uit te brengen? We lezen jouw ongezouten mening graag in een reactie hieronder of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media