Er zijn officiële afbeeldingen opgedoken van 2 LEGO Marvel Super Heroes sets die we in 2016 kunnen verwachten. Het gaat om de LEGO 76049 Avenjet Space Mission en de LEGO 76048 Iron Skull Sub Attack set. Super Heroes fans kunnen hun borst nat maken met 2 nieuwe LEGO sets in het verschiet.

LEGO 76049 Avenjet Space Mission

Bij deze set zijn er duidelijke overeenkomsten zichtbaar in vergelijking met de LEGO 76028 Darkseid Invasion. De set bevat 4 minifiguren en 1 groot figuur. Marvel fans zullen warm worden van minifiguren als Hyperion, Captain Marvel, Mark 39 Iron Man en een vliegende Captain America. Het grote figuur kennen we als de Mad Titan Thanos. Het ruimteschip is misschien niet heel vernieuwend, de minifiguren daarentegen zien er gaaf uit!

\"\"
\"\"

LEGO 76048 Iron Skull Sub Attack

De LEGO 76048 Iron Skull Sub Attack is een vergelijkbare set maar speelt zich af onder water. Bij deze set zien we geen \”bigfig\” maar wel 4 minifiguren (“Hammerhead” Mark 37 Iron Man, scuba Captain America, Red Skull en een Hydra diver).

\"\"
\"\"
Wat vinden jullie van de sets en vooral de minifiguren? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media.