Elke maand verschijnen er nieuwe LEGO magazines en/of boeken in de boek- en tijdschriftenhandel. In samenwerking met uitgeverij Billy Bones (voorheen Meis en Maas), voorzien we jullie maandelijks van een handig overzicht met de nieuwe magazines/boeken.


De magazines en boeken zijn met name gericht op kinderen, maar ook grote kinderen zullen er het nodige plezier uit kunnen halen 😉 De magazines bevatten strips, puzzels, posters en een Minifigure en/of bouwset. De boeken kunnen variëren van doe-boeken en stickerboeken, tot boeken rondom een film of thema. Zo nu en dan is er ook een LEGO set te winnen. De onderstaande titels zijn te koop bij diverse boek- en tijdschriftenhandels en supermarkten.


Magazine/boek thema

Editie

Extra’s

Verschijningsdatum


LEGO Harry Potter: Maak je klaar voor Avontuur – (Special)

Incl. accessoires voor Minifigures

03-08-2021


LEGO DOTS – Ontwerpplezier

Incl. 132 LEGO steentjes waaronder DOTS voor de bouw van een Peacock Box, stencils, stickers en meer (te koop bij Bol.com).

17-08-2021


LEGO – Alles is echt super

Het boek bevat een zoek-en-vind avontuur voor kinderen door de geschiedenis van het bedrijf (te koop bij Bol.com)

17-08-2021


LEGO Ninjago Legacy magazine – Editie 4 (2021)

Incl. Jay en Eyezor Minifigs met wapens

26-08-2021


LEGO Ninjago Destiny’s Bounty Avonturenbox

Incl. Master Wu Minifig, 50 LEGO steentjes om de Destiny’s Bounty te bouwen, geheime landkaart en logboek (te koop bij Bol.com)

27-08-2021


LEGO DOTS – Maak je eigen geheimtaal

Incl. 36 DOTS, 2 armbanden en 250 stickers

31-08-2021


Overzicht LEGO Magazines

Benieuwd naar de voorgaande edities van LEGO Magazines? Dan kun je ze vinden in dit LEGO magazines overzicht. Wellicht zit er nog een titel tussen die je nog graag had willen verzamelen. Volgende maand krijg je van ons weer een gloednieuw overzicht.


Laat van je horen!

Welke van deze nieuwe magazines/boeken vind jij interessant en ben je van plan in huis te halen? We lezen ook graag wat jij van de setjes of Minifigures vindt die deze maand via de magazines/boeken te verkrijgen zijn? Laat jouw mening weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?