Elke maand verschijnen er nieuwe LEGO magazines en/of boeken in de boek- en tijdschriftenhandel. In samenwerking met uitgeverij Billy Bones (voorheen Meis en Maas), voorzien we jullie maandelijks van een handig overzicht met de nieuwe magazines/boeken.


De magazines en boeken zijn met name gericht op kinderen, maar ook grote kinderen zullen er het nodige plezier uit kunnen halen 😉 De magazines bevatten strips, puzzels, posters en een Minifigure en/of bouwset. De boeken kunnen variëren van doe-boeken en stickerboeken, tot boeken rondom een film of thema. Zo nu en dan is er ook een LEGO set te winnen. De onderstaande titels zijn te koop bij diverse boek- en tijdschriftenhandels en supermarkten.


Magazine/boek thema

Editie

Extra’s

Verschijningsdatum


LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur

Verkrijgbaar via Bol.com

01-06-2021


LEGO Jurassic World magazine – Editie 2 (2021)

Incl. bouwbare Dr. Wu’s Lab + 4 posters

03-06-2021


LEGO Ninjago magazine – Editie 4 (2021)

Incl. Jay Minifig + 2 posters

10-06-2021


LEGO Bouw en sticker je eigen auto

Verkrijgbaar via Bol.com

13-06-2021


LEGO Ninjago Legacy – Bewapend voor actie

Incl. wapens voor de ninja’s

17-06-2021


LEGO Friends magazine – Editie 4 (2021)

Incl. bouwbare ijskraam en 4 posters

24-06-2021


LEGO DOTS Mozaïek stickerboek

Boek vol stickers voor LEGO DOTS

29-06-2021


Overzicht LEGO Magazines

Benieuwd naar de voorgaande edities van LEGO Magazines? Dan kun je ze vinden in dit LEGO magazines overzicht. Wellicht zit er nog een titel tussen die je nog graag had willen verzamelen. Volgende maand krijg je van ons weer een gloednieuw overzicht.


Laat van je horen!

Welke van deze nieuwe magazines/boeken vind jij interessant en ben je van plan in huis te halen? We lezen ook graag wat jij van de setjes of Minifigures vindt die deze maand via de magazines/boeken te verkrijgen zijn? Laat jouw mening weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?