Elke maand verschijnen er nieuwe LEGO magazines en/of boeken in de boek- en tijdschriftenhandel. In samenwerking met uitgeverij Billy Bones voorzien we jullie maandelijks van een handig overzicht met de nieuwe magazines/boeken. In dit overzicht de LEGO magazines en boeken van september 2021.


De magazines en boeken zijn met name gericht op kinderen, maar ook grote kinderen zullen er het nodige plezier uit kunnen halen 😉 De magazines bevatten strips, puzzels, posters en een Minifigure en/of bouwset. De boeken kunnen variëren van doe-boeken en stickerboeken, tot boeken rondom een film of thema. Zo nu en dan is er ook een LEGO set te winnen. De onderstaande titels zijn te koop bij diverse boek- en tijdschriftenhandels en supermarkten.


Magazine/boek thema

Editie

Extra’s

Verschijningsdatum


LEGO Friends magazine – Editie 5 – (2021)

Incl. boomhut met eekhoorn en 2 posters

05-09-2021


LEGO Ninjago Magazine – Editie 6 (2021)

Incl. Poulerik Minifigures en twee posters. Het is tevens een jubileum editie.

09-09-2021


LEGO Ninjago: Boek der elementen

Het boek vertelt alles over de elementen in het LEGO Ninjago universum (te koop bij Bol.com)

17-08-2021


LEGO Jurassic World magazine – Editie 3 (2021)

Incl. Owen Minifig met motor en 4 posters

16-09-2021


LEGO City magazine – Editie 5 (2021)

Incl. duiker Minifigure, een onderwaterscooter en 2 posters

23-09-2021


Overzicht LEGO Magazines

Benieuwd naar de voorgaande edities van LEGO Magazines? Dan kun je ze vinden in dit LEGO magazines overzicht. Wellicht zit er nog een titel tussen die je nog graag had willen verzamelen. Volgende maand krijg je van ons weer een gloednieuw overzicht.


Laat van je horen!

Welke van deze nieuwe magazines/boeken vind jij interessant en ben je van plan in huis te halen? We lezen ook graag wat jij van de setjes of Minifigures vindt die deze maand via de magazines/boeken te verkrijgen zijn? Laat jouw mening weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?