Je kunt nog tot en met 20 april profiteren van dubbele VIP-punten bij LEGO. Wist jij dat deze dubbele VIP-punten ook worden toegekend als je een pre-order plaatst? In dit artikel vertellen we jou daar meer over en welke sets in aanmerking komen.


Tijdens de dubbele LEGO VIP promotie verdien je meer VIP-punten. Deze VIP-punten kun je gebruiken voor korting op een toekomstige aankoop of een VIP-reward. De punten worden toegekend op alle sets en accessoires die je via LEGO koopt binnen de actieperiode. Ze worden ook toegepast op pre-orders. Daarom hebben we de sets die je momenteel vooruit kunt bestellen op een rijtje gezet. Onder de sets staat het totaal aan punten die je verdient inclusief de korting. De (meeste) sets zijn ook al te pre-orderen bij de lokale speelgoedwinkels, Amazon.de en Bol.com. Dubbele VIP-punten op de pre-orders betekent niet dat de sets bij LEGO automatisch het goedkoopst zijn.

LEGO Harry Potter 2021

LEGO Harry Potter pre-order

LEGO Star Wars pre-order

LEGO Star Wars pre-order

Laat van je horen!

Heb jij één of meerdere sets in de pre-order geplaatst bij LEGO vanwege dubbele VIP-punten of heb je elders een pre-order geplaatst? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?