Afgelopen april en juni kon je bij LEGO profiteren van een gratis LEGO 40334 Avengers Tower. LEGO heeft blijkbaar nog heel wat voorraad liggen, want de promotie is opnieuw leven ingeblazen.

Gratis LEGO 40334 Avengers Tower

Visuals LEGO 40334 Avengers Tower

De LEGO 40334 Avengers Tower set is gratis bij besteding vanaf €75 aan LEGO Marvel, Star Wars of Disney sets. In feite wordt hij toegevoegd zodra je LEGO sets koopt die een Disney licentie hebben. De set bevat een bouwbare Avengers Tower op microschaal die tevens dient als display voor de exclusieve Tony Stark/Iron Man Minifigure. De Avengers Tower is beschikbaar tot en met 17 november of zolang de voorraad strekt.

Dubbele LEGO VIP punten
Momenteel kun je dubbele LEGO VIP punten verdienen op alle LEGO sets. Meer over deze en andere promoties vind je in onze LEGO promotie-overzicht

Ga jij de set in huis halen?

Wat vind jij van de terugkeer van deze promotie en ben je van plan er gebruik van te maken? Reageren kan onder dit artikel of via social media.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media