De LEGO 40361 Olaf’s Traveling Sleigh is wederom door LEGO als promotie ingezet. Vanaf vandaag tot en met 27 november kun je de set gratis bemachtigen.

Update:

LEGO heeft de set weer als promotie ingezet. Dit artikel is daarom van een update voorzien.

LEGO 40361 Olaf’s Traveling Sleigh

LEGO 40361 Olaf's Traveling Sleigh

De set is gratis bij aankoop van geselecteerde LEGO Frozen sets (zie overzicht hieronder). De minimale aankoopwaarde dient €50 te zijn en het setje wordt automatisch toegevoegd aan het winkelmandje. De set bestaat uit 79 onderdelen waarmee je een slee, kerstboom en een aantal accessoires bouwt. Inbegrepen is een Olaf Minifigure. De promotie loopt tot en met 27 november of zolang de voorraad strekt.

LEGO 40361 Olaf's Traveling Sleigh

Ga jij profiteren?

Wat vind jij van deze promo en ben je van plan er gebruik van te maken? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of social media.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media