Vanaf vandaag is het derde seizoen van Stranger Things te kijken. De zeer populaire serie heeft inmiddels ook voor een LEGO set gezorgd. Bij aankoop van de The Upside Down krijg je momenteel gratis een LEGO 5005956 Stranger Things poster.

Gratis LEGO 5005956 Stranger Things poster

LEGO 5005956 Stranger Things poster

Het is begrijpelijk dat LEGO de poster weggeeft nu het derde seizoen van de serie te zien is, maar het is wel mosterd na de maaltijd voor de fans die de LEGO Stranger Things 75810 The Upside Down inmiddels al in huis hebben. Mocht je de set nog niet aan je verzameling toe gebben gevoegd en dit nog van plan zijn, dan is dit het ideale moment. Je krijgt er natuurlijk een poster bij, maar ook een LEGO Creator 30571 Pelican Polybag en je verdient dubbele VIP punten ter waarde van bijna €20. Om gebruik te maken van de promotie dien je bij het afrekenen de promotie code “WILL” te activeren. Of de poster ook te krijgen is in de LEGO Brand Retail Stores is nog niet bekend, maar we gaan ervan uit dat dit wel het geval zal zijn.

Overzicht LEGO promoties juli 2019
Er zijn meer promoties en aanbiedingen beschikbaar. Kijk hier voor een volledig overzicht LEGO promoties juli 2019.

Laat van je horen!

Heb jij de The Uside Down al in bezit of ben je van plan om de set nog aan je verzameling toe te gaan voegen? We zijn ook benieuwd wat jij van deze promotie vindt. Komt de poster op het juiste moment of ben je van mening dat LEGO de poster weg had moeten geven bij de release van The Upside Down. Wat jouw mening ook moge zijn, we lezen hem graag in een reactie hieronder 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?