Vandaag is de laatste dag dat je bij LEGO bij aankoop vanaf €55 aan LEGO Star Wars producten, een gratis pakketje met Star Wars Collectible Cards krijgt. Hieronder alle info op een rijtje.


Vanwege het 40 jarige jubileum van Star Wars The Empire Strikes Back ontvang je een set van drie limited-edition verzamelkaarten cadeau. Elke set bestaat uit twee kaarten met afbeeldingen uit de film en één willekeurig geselecteerde kaart met goudfolie die kan bestaan uit een portret van Boba Fett of een Tie Fighter Pilot. De kaarten en het zakje zijn voorzien van het “40 The Empire Strikes Back” logo.

LEGO 5006254 Star Wars Collectible Cards

Welke van de twee karakters met goudfolie in het zakje zitten is een verrassing. Voor het bemachtigen van beide kaarten dien je minimaal tweemaal een uitgave te doen van €55. Indien het geluk niet aan jouw kant staat, zul je of vaker een bestelling moeten plaatsen of ruilen met een andere Star Wars fan. Deze promotie is beschikbaar bij minimale uitgave van €55 aan LEGO Star Wars producten en is geldig van 22 t/m 30 juni of zolang de voorraad strekt.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?