Triple Force Friday is van start gegaan. Dit wereldwijde evenement staat in het teken van Star Wars. Ook LEGO doet mee en komt naast nieuwe sets met de nodige promoties.

LEGO Triple Force Friday

LEGO Triple Force Friday

Het begin van oktober staat in het teken van Triple Force Friday. De nieuwe LEGO Star Wars sets zijn officieel onthuld en vanaf 4 oktober te koop. LEGO zal een aantal promoties in het leven roepen waar Star Wars fans van kunnen profiteren. Hieronder alles op een rijtje. Zodra we meer info hebben zullen we dit artikel van een update voorzien.


Release nieuwe LEGO Star Wars sets

Visuals LEGO Star Wars oktober 2019 sets

Vanaf 4 oktober zullen de nieuwste LEGO Star Wars sets te koop zijn via LEGO. Merendeels van de sets zijn gebaseerd op The Rise of Skywalker film. De AT-ST Raider is gebaseerd op The Mandalorian serie die binnenkort zal verschijnen. Yoda is terug van weggeweest, maar dan voorzien van een flink upgrade. De Imperial Star Destroyer is al verkrijgbaar voor VIPs, maar gezien de aankomende promoties raden we aan de aankoop nu nog even uit te stellen.

Gratis LEGO Star Wars 40362 Battle of Endor

LEGO 40362 Battle of Endor

LEGO Star Wars fans kunnen vanaf 4 oktober profiteren van een gratis LEGO Star Wars 40362 Battle of Endor set bij aankoop van minimaal €75 aan LEGO Star Wars sets. De promotie loopt van 4 t/m 6 oktober of zolang de voorraad strekt.

Dubbele VIP punten op LEGO Star Wars sets

Dubbele LEGO VIP Star Wars

Vanwege Triple Force Friday verdien je van 4 t/m 6 oktober dubbele VIP punten op alle Star Wars aankopen. Of een set nou nieuw is, in de aanbieding of gemarkeerd is als UCS, op alle sets verdien je dubbele VIP punten. Goede kandidaten voor aankopen zijn de UCS Imperial Star Destroyer, de Tantive IV en de Y-Wing Starfighter die eveneens met korting te koop is.

LEGO Star Wars sets in de uitverkoop!

LEGO Star Wars uitverkoop

Naast dubbele VIP punten en de gratis Battle of Endor set, heeft LEGO een aantal LEGO Star Wars sets in de uitverkoop. Denk aan de UCS Y-Wing Starfighter, de 20th Anniversary sets en meer. Het aanbod varieert en we raden aan om een kijkje te nemen zodat je niets hoeft te missen.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Triple Force Friday promoties en ben je van plan om hiervan te profiteren? Laat ons vooral weten van welke actie jij gaat profiteren in een reactie onder dit artikel of via social media. Vinden we leuk 😉

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?