Sinds een aantal dagen gingen er geruchten rond omtrent een re-release van de LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V en LEGO Ideas Ship in a Bottle. Er is navraag gedaan bij LEGO via het LAN (LEGO Ambassador Network) en we hebben zojuist bevestiging gekregen dat de twee sets inderdaad terug zullen keren in het assortiment.


De LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V en LEGO Ideas 21313 Ship in a Bottle zullen spoedig weer te koop zijn via LEGO en waarschijnlijk een aantal retailers. De reden van de re-release is vanwege populariteit en grote vraag naar de sets. Gezien de twee sets al uit het assortiment zijn, krijgen ze beide een nieuw nummer. Buiten dat om, veranderd er niets aan de sets. Ook de afspraken met de Fan Designers blijven ongewijzigd. Daardoor zullen ze wederom een klein percentage verdienen aan elke verkochte set. De beide sets zullen waarschijnlijk in november gaan verschijnen. De prijs lijkt ook onveranderd te blijven. Goed nieuws dus voor de fans die de beide sets hebben misgelopen. Hieronder een officiële verklaring van LEGO.


From the LEGO Ideas team:

The two sets are being re-launched due to popular demand, and as they had already left the market, we could not keep the original numbers. The agreements with the Fan Designers remain unchanged.

Also: one of the new set numbers matches a fan designer’s birthday. They were both very involved in the process.


LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V

LEGO Ideas 21313 Ship in a Bottle

3.7 6 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?