Januari en juni zijn de meest drukke maanden op het gebied van nieuwe LEGO sets. Dit jaar lijkt LEGO extra veel sets uit te willen brengen. We houden jullie daarom met plezier op de hoogte van alles wat nieuw is. In dit overzicht de nieuwe LEGO Creator sets.

LEGO Creator zomer 2019 sets

Van de LEGO Creator sets zijn er maar een handje vol nieuw voor de zomer. LEGO lijkt de smaak te pakken hebben, want Pretparkfanaten kunnen aan de slag met de Fairground Carousel. Bouw je liever een voertuig, dan is de helikopter wellicht een leuke set. Ben je opzoek naar aanvulling voor in je stad of smachten jouw Minifigures naar avonturen in de wildernis, dan zijn de Townhouse en de Outback Cabin prima sets om aan te schaffen. Mochten deze sets jou wat tegenvallen, dan kun je natuurlijk ook nog aan de slag met de LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo Lunar Lander set.

Jouw mening telt!

Welke van deze nieuwe LEGO Creator sets vind jij het aantrekkelijkst en ben je van plan aan je verzameling toe te voegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?