Vanaf vandaag is de LEGO Star Wars 75244 Tantive IV verkrijgbaar voor LEGO VIP leden. Maar daar blijft het niet bij. Te ere van het 20 jarige bestaan van het LEGO Star Wars thema brengt LEGO een exclusief Darth Vader Watch en Darth Vader Clock op de markt. De release gaat gepaard met de nodig promoties.

LEGO Star Wars Tantive IV verkrijgbaar

LEGO Star Wars 75244 - Doos

De 75244 Tantive IV is het derde model van het ruimteschip dat LEGO uitbrengt. De set bestaat uit 1768 onderdelen en bevat 5 Minifigures, waaronder Leia, Bail Organa en een Rebel Fleet Trooper. De prijs in Nederland en België is €199,99 en de set is tijdelijk exclusief te koop via LEGO. Tijdens May th 4th (3 tm/ 6 mei) krijg je bij aankoop van de set dubbele VIP punten, een VIP exclusive Star Wars poster en een gratis LEGO 40333 Battle on Hoth set cadeau.

LEGO Star Wars Darth Vader Watch and Clock

Zoals te lezen was, heeft LEGO ook een nieuw horloge en klok uitgebracht. De Darth Vader Watch en Darth Vader Clock zijn te ere van het 20 jarige bestaan van LEGO Star Wars uitgebracht. De klok en het horloge zijn voorzien van een Darth Vader karakter in gun metal grey kleur. Het horloge heeft een prijs van €24,99 en de klok kost €29,99, en zijn verkrijgbaar via LEGO Shop@Home en de Brand Retail Stores.

Overzicht LEGO May the 4th
Momenteel kun je profiteren van May th 4th 2019 promoties. We hebben daarvoor een handig overzicht gemaakt met alle voordelen en de voorwaarden op een rijtje. 

Haal jij de Tantive IV in huis?

We zijn benieuwd of jij van plan bent de Tantive IV of het horloge of de klok aan je verzameling toe te voegen. Profiteer je van de May the 4th aanbiedingen en stel je het uit tot een later moment dit jaar? Laat jouw reactie achter onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links