Bedrukjeblokje heeft begin deze maand hun vernieuwde website gelanceerd en er zijn een aantal nieuwe items in het assortiment opgenomen, waaronder Vaderdag-items en een nieuwe mini-build in de vorm van een Hamburgerkar. Alle nieuwe producten hebben we hieronder in een overzicht samengevat. Tevens hebben we voor de hele maand juni een exclusieve kortingscode voor een geselecteerd thema.


LEGO Vaderdag puzzels

Vaderdag-puzzels

Net als de Moederdag-puzzels, kun je nu jouw vader verrassen met een puzzel van een foto met bijpassend kader. Er zijn diverse formaten beschikbaar waaronder de grote 64×64 variant. De kaders waaruit je kunt kiezen zijn een witte of gekleurde noppen-kader, een gekleurde of witte LEGO stenen-kader of een Superdad-kader: je vindt de Vaderdag-puzzels hier. Je kunt ook kiezen uit een ander formaat puzzel zonder kader of een Moederdag-kader.


Vaderdag Minibuilds

Minibuilds – Vaderdag

Vorige maand werd de Soccer Court geïntroduceerd. Deze maand zijn er twee nieuwe Minibuilds verkrijgbaar, waaronder één speciaal voor Vaderdag in drie varianten. De Vaderdag-minibuilds bevatten een aantal onderdelen die gepersonaliseerd kunnen worden met de online designtool. Denk aan een tekening van het kind of de kinderen, een foto van het gezin of iets volledig anders. Ook de torso kan aan de voor- en achterkant gepersonaliseerd worden met een afbeelding of foto naar keuze. Je kunt de drie Vaderdag Minibuilds hier vinden.


Bedrukjeblokje Minibuilds

Minibuilds – Food Festival Hamburgerkar

De kans is groot dat de Foodtruckfestivals deze zomer weer overal te vinden zijn. Er gaat natuurlijk niets op boven lekkere street food. Je kunt met deze Food Festival Hamburgerkar ook het foodtruckfestivalseizoen in LEGO City openen. De hamburgerkar en de medewerker kun je makkelijk met de designtool personaliseren zodat jouw naam in het logo kom te staan. Daarnaast kun je de voor- en achterkant van de klant voorzien van een afbeelding naar keuze. Je vindt de Food Festival Hamburgerkar hier.

Bedrukjeblokje designtool


Bedrukjeblokje Nieuwe prints

Nieuwe onderdelen en print

Vanaf heden kun je ook een afbeelding of logo naar keuze af laten drukken op ronde Tiles van 2×2 en 3×3. Je vindt ze bij de sectie “zelfontwerpen – tegels met foto”. Qua print is er vanaf nu tijdelijk een EK oranje mondkapje 2×2 Tile met de “Mondkapje verplicht” print verkrijgbaar.

TIP: Vergeet niet dat jij elk gewenste logo of tekst op de onderdelen kan laten drukken. Bedrukjeblokje biedt standaard geen logo’s van merken aan vanwege licenties, maar jij mag ze naar wens wel bestellen als je ze via de designtool op Tiles of Minifigures laat drukken.


Bedrukjeblokje F1 korting

Korting met Bouwsteentjes

Deze maand mogen we aan de trouwe bezoekers een kortingscode aanbieden die 10% korting geeft op alle Formula 1 producten op Bedrukjeblokje.  Het Formula 1 thema bestaat uit tegels met daarop de circuits van 2021, de races van 2020 of retro posters van races zoals Monaco 1958. De code is eenmalig te gebruiken gedurende de maand juni en de code is niet te combineren met andere kortingscodes. Heb jij iets op het oog, gebruik dan de Bouwsteentjeskortingscode: Bouwsteentjes F1 op Bedrukjeblokje voor 10% korting.


Bedrukjeblokje Fan-abonnement

Uitgelicht: Bedrukjeblokje Fan-abonnement

Bij Bedrukjeblokje kun je een fan-abonnement afnemen. Met het abonnement krijg je elke maand een aantal nieuwe designs, één item dat namens de community is gekozen en een onderdeel dat deel uitmaakt van het jaarstuk/puzzel. Het door de community gekozen item wordt bepaald door middel van een besloten Facebookgroep. Jij en andere leden kunnen elke maand een suggestie plaatsen via een poll of stemmen op de voorgestelde onderwerpen. De winnende suggestie zal diezelfde maand als exclusief item aan de levering toegevoegd worden.

Een abonnement kun je maandelijks of eenmalig voor een heel jaar aanschaffen en stopt automatisch. Het jaarstuk/puzzel bestaat uit 12 Tiles die samen één geheel vormen. Ook krijg je 10% korting op alle producten gedurende het abonnement, bij superfan is dit 15%. Hieronder een korte opsomming van abonnement. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je op Bedrukjeblokje Fan-abonnement meer informatie en de verschillende mogelijkheden vinden.

  • Toegang tot de speciale besloten Facebookgroep voor abonnees
  • 12 unieke en exclusieve leveringen per jaar (3 items per maand)
  • Een maandelijkse levering voor het unieke jaarstuk / puzzel
  • 1 door de Fans en Superfans gekozen artikel
  • 1 door ons gekozen verrassingsartikel, soms onderdeel van een serie
  • Gedurende het abonnement 10% korting (fan) of 15% korting (superfan) in de webshop op alle artikelen
  • Superfans krijgen per jaar 6 bedrukte torsos en 6 bedrukte Minifigs per jaar (om de maand)

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze nieuwe producten? Wekt het jouw interesse en zou je zoiets kopen of gaat jouw voorkeur uit naar prints? We lezen ook graag wat jij van het Minibuilds concept vindt van Bedrukjeblokje. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?