Februari is een rustigste maand qua nieuwe LEGO sets. Desondanks zijn er toch een aantal noemenswaardige items die je in huis kunt halen. We hebben ze allemaal voor jou op een rijtje gezet.

Nieuwe LEGO sets februari 2020

Dit lijstje is zonder promoties. Die kun je vanaf vinden in onze LEGO promoties februari 2020 artikel. Wie geen VIP-lid is, kan vanaf vandaag de LEGO Creator Expert Old Trafford in huis halen. Liefhebbers van de ruimtevaart kunnen op hun beurt aan de slag met de International Space Station. Heb je een aantal sets op het oog, dan kun je die alvast toevoegen aan de verlanglijst zodat je ze makkelijk door kunt zetten naar de winkelmand.


LEGO Ideas 21321 International Space Station

LEGO Ideas 21321 International Space Station

De nieuwste en LEGO Ideas set is het ISS. Het setje bestaat uit 864 onderdelen en biedt de mogelijkheid om het ISS, een Space Shuttle, Satelliet en een display te bouwen. Verwacht geen speelfuncties – die zijn namelijk niet aanwezig – maar een set die bedoeld is om ter display te zetten. In plaats van Minifigures zijn er twee Microfigures van astronauten bijgevoegd. In Nederland en België is de verkoopadviesprijs €74,99. De set is tijdelijk exclusief te koop via LEGO.


LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

Na een halve maand exclusief beschikbaar te zijn voor LEGO VIP-leden, kan het voetbalstadion nu ook gekocht worden voor niet VIP-leden. Met de set vier je het 110-jarige bestaan van het voetbalstadion. Doordat het model op microschaal is, zijn er geen Minifigures toegevoegd. Het totaal aan onderdelen ligt op 3898. In Nederland en België is de verkoopadviesprijs €269,99. De set is tijdelijk exclusief te koop via LEGO.


LEGO 40377 Donald Duck – LEGO 40378 Goofy & Pluto

LEGO BrickHeadz Donald Duck en Pluto & Goofy

Als je het leuk vindt om BrickHeadz te verzamelen of een Disney-fan bent, dan kun je vanaf februari deze twee nieuwe LEGO Disney BrickHeadz in huis halen. Gezien de populariteit van Mickey en Minnie Mouse en de beperkte voorraad, is het de vraag hoeveel voorraad LEGO van deze twee sets heeft. Met dat in het achterhoofd, is het aan te raden niet te lang te wachten met het kopen van deze sets als je ze wilt verzamelen. Donald Duck heeft een verkoopadviesprijs van €9,99, Goofy en Pluto gaat over de toonbank voor €14,99.


LEGO 40380 Sheep

LEGO 40380 Sheep

De tweede LEGO Seasonal van 2020 is dit schaap. Te bouwen is een schaap in BrickHeadz-vorm met bijbehorend display. De verkoopadviesprijs ligt op €9,99.


LEGO 853990 Iconic Easter Bunny House

LEGO 853990 Easter Bunny

Vier Pasen met de LEGO 853990 Iconic Easter Bunny House. De eivormige verpakking van het huis kan als versiering worden gebruikt en bevat 57 onderdelen waarmee je een kippenhok, een scooter en een exclusief paashaas Minifigures kunt bouwen. De verkoopadviesprijs is €7,99.


LEGO Classic 11011 Bricks and Animals

LEGO Classic 11011 Bricks and Animals

“Vroeger had je alleen maar blokjes en daarmee kon je bouwen wat je wilt”. Herkenbaar dat iemand dat zegt over LEGO? LEGO Classic is het antwoord. De bovenstaande set is voorzien van 1500 steentjes waarmee je kunt bouwen wat je wilt. Daarnaast zijn er instructies toegevoegd van een aantal te bouwen dieren. Voor die 1500 steentjes betaal je in Nederland en België €64,99.


LEGO DUPLO 10934 Creative Animals

LEGO DUPLO 10934 Creative Animals

Ook voor de aller kleinsten is er wat te bouwen deze maand. Dit in de vorm van een grote doos LEGO DUPLO met 175 onderdelen. De onderdelen laten het toe om dieren na te bouwen of eigen dieren te creëren met de beschikbare blokken. Het doosje kost €64,99.

Welke set(s) ga jij halen?

We zijn natuurlijk heel benieuwd welke nieuwe LEGO sets van februari 2020 jij in huis gaat halen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?