Het is 2021! Dat het een beter jaar mag zijn dan 2020. Op LEGO gebied is dat nog even afwachten, maar het jaar begint in ieder geval goed. Ruim 124 nieuwe sets zijn vanaf nu officieel te koop. Traditiegetrouw voorzien we jou van een overzicht met alle nieuwe sets!


Belangrijk: De LEGO Stores in Duitsland en Nederland zijn de komende periode gesloten. In België is de LEGO Store voorlopig nog geopend. Voorkom dat je onnodig naar de winkel gaat en plaats een bestelling via LEGO Shop@Home.

Mocht je dit overzicht niet willen bekijken, dan kun je bij LEGO alle nieuwe LEGO sets hier vinden. Momenteel kun je profiteren van de gratis LEGO Vintage Car bij besteding vanaf €85 en LEGO Harry Potter The Book of Monsters zodra je minimaal voor €75 aan LEGO Harry Potter sets koopt. Dubbele VIP-punten verdien je deze maand op de LEGO City 60292 Town Center en de LEGO Ninjago 71737 X-1 Ninja Charger.

LEGO Art banner

brickheadz_banner

LEGO City banner

lego-classic-banner

lego-creator-banner

LEGO 18+ banner

frozen-lego-banner

LEGO DOTS banner

Banner-LEGO-DUPLO

lego-friends-banner

lego-harrypotter-banner

IDEAS-BANNER-LEGO

lego-minecraft-banner

LEGO Minifigures banner

LEGO Ninjago Banner

Seasonal - Regio gebonden - Extra's banner

LEGO Star Wars banner

LEGO Super Heroes banner

LEGO Super Mario banner

lego-technic-banner

LEGO Xtra banner


Laat van je horen!

Welke van deze nieuwe sets ga jij kopen, ben je dit jaar van plan te gaan kopen of staat hoog op jouw verlanglijstje? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?