Maart is een drukke maand qua nieuwe releases. Waar normaalgesproken de meeste sets vanaf januari te koop zijn, lijkt LEGO de grote vraag wat voor te zijn door het uitbrengen over een aantal maanden te verdelen. Hieronder een overzicht van alle nieuwe LEGO sets voor maart 2021.


Belangrijk: De LEGO Stores in Duitsland en Nederland zijn de komende periode gesloten of alleen beschikbaar voor afhalen. In België is de LEGO Store voorlopig nog geopend. Voorkom dat je onnodig naar de winkel gaat en plaats een bestelling via LEGO Shop@Home.

Mocht je dit overzicht niet willen bekijken, dan kun je bij LEGO alle nieuwe LEGO sets hier vinden. Qua promoties voor komende maand, kun je een LEGO Amelia Earhart Tribute, Easter Chick en Easter Bunny’s Carrot House verwachten. Meer info over de promoties vind je in ons Promotie maart 2021 overzicht.

De LEGO Porsche 911 Targa and Turbo is al sinds 16 februari te koop voor VIP-leden, maar nu ook voor niet VIP-leden. De FRIENDS Key Chains zijn al sinds half februari te koop, maar we hebben ze voor de zekerheid aan dit lijstje toegevoegd.

brickheadz_banner

lego-classic-banner

lego-creator-banner

LEGO 18+ banner

frozen-lego-banner

LEGO DOTS banner

Banner-LEGO-DUPLO

lego-friends-banner

lego-minecraft-banner

LEGO Monkie Kid banner

LEGO Ninjago Banner

Seasonal - Regio gebonden - Extra's banner

LEGO Star Wars banner

LEGO Super Heroes banner

lego-technic-banner

LEGO VIDIYO banner


Laat van je horen!

Welke van de bovenstaande sets ben jij van plan te kopen of staan bij jou op de verlanglijst voor later dit jaar? Wat vinden jullie van de gespreide release van LEGO sets? Geeft het je wat rust en kun je de aankopen beter plannen, of maakt het voor jou weinig verschil. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?