Een nieuwe maand staat garant voor een aantal nieuwe LEGO sets. Gezien oktober voor de boeg staat, hebben we alvast alle nieuwe sets voor je op een rijtje gezet zodat je precies op de hoogte bent.


In oktober zullen een aantal sets na een korte periode van VIP exclusiviteit regulier verkrijgbaar zijn. Daarnaast zullen er nieuwe kerstsets verkrijgbaar zijn en kunnen de fans van ingewikkeldere sets zich verheugen op de LEGO Mindstorms 51515 Robot Inventor. Voor wie niet de gehele lijst wil bekijken, kan alle nieuwe sets op LEGO Shop@Home vinden. De promoties en aanbiedingen van oktober 2020 vind je in onze overzicht: LEGO promoties oktober 2020. Let op dat het voor kan komen dat bepaalde sets tijdelijk niet te koop zijn vanwege verminderde productie van LEGO sets door de tijdelijke sluiting van de fabriek in Mexico.


LEGO reguliere releases

Nieuwe LEGO sets oktober 2020

De LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina en LEGO Elf Clubhouse waren in september exclusief te koop voor LEGO VIP-leden. De twee sets zijn vanaf oktober ook verkrijgbaar voor niet VIP-leden. De sets zullen voorlopig niet via andere retailer verkrijgbaar zijn en exclusief via LEGO te koop zijn.

Deze sets zijn exclusief te koop via LEGO.com

LEGO kerst seizoensets 2020

LEGO kerst seizoensets 2020

Kerst begint vroeg dit jaar. Althans qua sets die te koop zijn. LEGO komt namelijk met een aantal kerstballen, een bouwbare kerstkrans, een notenkraker BrickHeadz en een winter tafereel. Hiermee kun jij jouw huis feestelijk aankleden alsook kerst naar LEGO City brengen. Alle bovenstaande sets zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar via LEGO.

Overige LEGO kerstsets:

Bekijk alle LEGO kerst- en seasonal-sets op LEGO.com

LEGO Mindstorms 51515 Robot Inventor

LEGO Mindstorms 51515 Robot Inventor

Met de set kun je vijf verschillende modellen bouwen. De creaties zijn te besturen met de gratis Mindstorms Robot Inventor app. Met de app kunnen kinderen (leren) coderen en uitdagingen voltooien. Voor het besturen en coderen wordt er gebruik gemaakt van Powered Up componenten, de app op de telefoon of pc, maar ook PS4 en Xbox controllers zijn te koppelen. Het coderen kan door middel van een drag-and-drop systeem dat gebaseerd is op de codeertalen Scratch en Python. De set wordt voorzien van nieuwe elementen en componenten. Het totaal aan onderdelen ligt op 949 en de set gaat rond de €359,99 kosten.

De LEGO Mindstorms Robot Inventor is te koop via LEGO

LEGO Batman 76161 – 1989 Batwing

LEGO Batman 76161 1989 Batwing

Met LEGO Batman 76161 – 1989 Batwing richt LEGO zich op volwassenen. Met de set bouw je uiteraard de iconische 1989 Batwing na, die je vervolgens op een standaard kunt plaatsen of aan de muur kunt hangen. De Batwing is voorzien van een volledig interieur, een af te nemen vliegtuigluifel en aanpasbare welvingskleppen. De LEGO Batman 76161 – 1989 Batwing bestaat uit 2363 onderdelen, is voorzien van drie Minifigures in de vorm van Batman, The Joker en Boombox Goon, gaat €199,99 kosten en is voor LEGO VIP -leden verkrijgbaar vanaf 21 oktober 2020.

De LEGO 1989 Batwing is exclusief te koop via LEGO

LEGO Star Wars The Child

LEGO Star Wars 75318 The Child

Met deze set bouw je het nu al iconische karakter The Child na uit The Mandalorian. Het bouwwerk bestaat uit 1073 onderdelen en heeft een prijs van €79,99. De set kan momenteel vooruitbesteld worden waardoor je de set op de release toegestuurd krijgt. De releasedatum is 30 oktober 2020.

De LEGO Star Wars The Child is te koop via LEGO

Welke sets haal jij in huis?

We lezen graag welke van de bovenstaande nieuwe sets jij van plan bent in huis te gaan halen. Uiteraard zijn we benieuwd welke sets dag 1 aankopen zijn en welke bij jou op de verlanglijst komen te staan voor later.

4 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?