Het is weer tijd voor het vertrouwde release overzicht van LEGO sets. September is een rustige maand qua nieuwe sets. Dat betekent echter niet dat er geen noemenswaardige zullen verschijnen. Hieronder het overzicht. Welke ga jij halen?


Hoewel de decembermaand nog even op zich laat wachten, kun je wel alvast éen van de vijf LEGO Advent Calendars in huis halen. Wie graag op avontuur wil gaan en een bezoek wil brengen aan Jurassic Park, kan aan de slag met een van de nieuwe sets. Ben je meer van de superhelden, dan kan het verzamelen van de nieuwe LEGO Marvel Studios Collectible Minifigures beginnen. Star Wars fans kunnen vanaf september hun eigen Beskar harnas smeden met de The Armorer’s Mandalorian Forge. Ben je meer van de magie en vlieg jij wel eens op een bezem, herbeleef dan de avonturen van Harry Potter en co met de nieuwe LEGO Harry Potter Hogwarts Icons Collector’s Edition. Voeg de sets die je graag wilt hebben alvast toe aan de verlanglijst zodat je ze aankomende nacht niet hoef te zoeken.


LEGO Harry Potter Hogwarts Icons Collector's Edition

LEGO Harry Potter Hogwarts Icons Collector’s Edition

Potter Heads en vogelliefhebbers kunnen vanaf 2 september aan de slag om deze enorme Hedwig en andere Hogwarts Icons te bouwen. De set is bevat iconische bouwbare objecten uit de films die voor elke fan herkenbaar zijn. Bijgevoegd zijn drie goudkleurige Minifigures met display voor de verzamelaars. De set zal de nodige uurtjes bouwplezier bieden en kan nadien ter display gezet worden. De LEGO Harry Potter Hogwarts Icons Collector’s Edition is de komende maanden exclusief via LEGO te koop en is nadien ook bij diverse retailers verkrijgbaar.


LEGO Advent Calendars 2021

LEGO Advent Calendars

Vroeger had je ze enkel met een chocolaatje achter elk deurtje, maar tegenwoordig heb je ze in alle soorten en maten. Advent Calendars zijn leuk voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen er prima mee aan de slag. In aanloop naar de kerstdagen is er elke dag een andere verrassing te ontdekken. Er zullen vijf verschillende advent kalenders te koop zijn. Zo is er voor ieder wat wils. Let wel op, de advent kalenders zijn doorgaans kort verkrijgbaar.


LEGO Jurassic World 2021 sets

LEGO Jurassic World

Het is nog even wachten op de nieuwe Jurassic World film. Maar tot die tijd kun jij alvast jouw verzameling dino’s uitbreiden met vier nieuwe sets. De vier sets bevatten nieuwe dino’s en dino’s in andere kleuren. Tezamen met de voertuigen en andere bouwwerken kun je de avonturen uit de films of serie naspelen.


LEGO Marvel Studios Minifigures

LEGO Marvel Studios CMF

De nieuwste verzamelbare LEGO Minifigures zijn gebaseerd op bekende en iets minder bekende figuren uit de Marvel series, comics en films. De nieuwe serie zijn als losse figuren te koop bij LEGO en diverse retailers. Er zijn 12 figuren die je kunt verzamelen. De prijs per Blind Bag bedraagt €3,99. De nieuwe figuren zijn o.a. te koop via LEGO.


LEGO Star Wars The Armorer's Mandalorian Force

LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian Forge

Kun jij geen genoeg krijgen van The Mandalorian en wacht je met smart op het nieuwe seizoen? Stil de honger dan tijdelijk met de LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian Forge. De set bevat de smederij waar de Beskar harnas wordt gemaakt en drie Minifigures in de vorm van Mando, Paz Vizsla en The Armorer. Het setje kost €34,99.


LEGO FC Barcelona Camp Nou

LEGO FC Barcelona Camp Nou

De LEGO FC Barcelona Camp Nou set is nu verkrijgbaar voor voetbal-fans en LEGO fan sin het algemeen. Het stadion bestaat uit ruim 5500 onderdelen en staat garant voor de nodige uurtjes bouwplezier. Er zijn geen Minifigures bijgevoegd. De set kost €329,99 en is voorlopig exclusief te koop via LEGO.


Laat van je horen!

We lezen graag welke sets jij deze maand sowieso gaat kopen en welke op jouw verlanglijst komen voor later. Laat ook vooral weten wat je van de sets vindt die verschenen zijn.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?