Iedereen die wel eens wat online heeft besteld, krijgt ermee te maken; het terugsturen van een gehele order of een bepaald deel daarvan. Bij LEGO diende je hiervoor eerst contact op te nemen met de klantenservice, maar daar is sinds kort verandering ingekomen. Je kunt nu makkelijk online een gehele order – of een deel daarvan – retourneren.


Het proces is simpel. Zodra je een bestelling hebt ontvangen en de producten niet zijn wat je ervan verwacht, ze beschadigd zijn of je een product dubbel hebt, kun je via jouw account de gehele besteling of een deel retourneren. Na het doorlopen van een aantal stappen, krijg je een digitale verzendlabel die je kunt printen en op de doos kan plakken. Het enige wat je nog hoeft te doen is het pakket terugsturen.

Ik heb het proces doorlopen, maar niet afgerond. Er was immers niets wat ik wilde retourneren. Hoe de afhandeling na het opsturen gaat is onduidelijk. Het aanmelden van een retour via LEGO Shop@home zal voor minder frustratie zorgen. Je hoeft immers niet de klantenservice te bellen en het scheelt tijd. Hoewel het bellen/mailen natuurlijk mogelijk blijft.

Retourzending LEGO nu ook online aan te vragen

Retourzending LEGO nu ook online aan te vragen


We lezen graag wat jij vindt!

Wat vind jij van deze nieuwe functie en denk je dat je die in de toekomst gaat gebruiken of neem je toch liever contact op met de klantenservice? We lezen ook graag of jij dit proces al een keer hebt doorlopen en hoe het in z’n werk gaat zodra je de producten retour hebt gezonden. Laat het weten in een reactie onder dit bericht!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?