Je verjaardag vieren, voor de een een leuke bezigheid, voor de ander een regelrechte hel op aarde. Als LEGO fan is het vieren van je eigen verjaardag een stukje verdraagzamer. De kans op een leuk cadeau in de vorm van ons favoriete constructiespeelgoed is tamelijk hoog. Maar wat als je zelf eens iets wilt uitdelen aan een jarige LEGO fan? Dan kun je de LEGO 5004931 Birthday Card cadeau geven. Of dat een leuk cadeau is lees je hieronder.


LEGO 5004931 Birthday Card

LEGO 5004931 - doos

Het doosje bevat niet alleen de onderdelen voor de set, maar is daadwerkelijk onderdeel van. In het doosje zit een zakje met 40 LEGO steentjes en een instructieboekje. Met een prijs van €4,99 komt het gemiddelde terecht op €0,12. Dit is aan de hoge kant.

LEGO 5004931 - inhoud

Zoals benoemd is het doosje onderdeel van het geheel. Na het bouwen van de diverse accessoires, dient deze weer dichtgemaakt te worden en kan het gebruikt worden als schietschijf. De blauwe, paarse en groene ballonnen kunnen uitgedrukt worden. Daarnaast kunnen de namen genoteerd worden die de hoogste scores hebben gehaald. Doordat het doosje onderdeel van de set is geeft dit meerwaarde aan het geheel.

LEGO 5004931 - target practise LEGO 5004931 - Minifigure

Er zit één Minifig inbegrepen. De print op de torso is standaard, de benen zijn egaal blauw, en de haar-elementen en hoofdjes zijn in geen enkel opzicht uniek. Niets bijzonders aan te beleven, en dat is prima. De Minifig is een leuke extra die de mogelijkheid geeft tot het uitbeelden van een jongetje of meisje.

LEGO 5004931 - Minifigure

Met de onderdelen in het doosje kun je een proppenschieter bouwen waarmee je op de doelen van het doosje kunt schieten. De bouw hiervan is voor bijna elke leeftijd goed te doen. Hoewel simpel, ziet het er wel vrolijk en kleurrijk uit. Als extra’s zijn er een paar rolschaatsen en een cadeau toegevoegd.

LEGO 5004931 - de bouw

Conclusie

LEGO 5004931 Birthday Card - header

De LEGO 5004931 Birthday Card is een simpel setje die een leuke activiteit te bieden heeft tijdens een feestje. Daarnaast kan hij makkelijk aan je boodschappenmandje toegevoegd worden om het bedrag iets hoger uit te laten vallen. Dit is handig als je gebruik wilt maken van een promotie. De prijs is te hoog voor wat je ervoor terugkrijgt. Het is daarnaast geen set om te gaan verzamelen.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?