De decembermaand is begonnen en dat betekent dat het bijna pakjesavond is en de kerstdagen snel dichterbij komen. Om alvast in de kerststemming te komen hebben we de LEGO 853663 Iconic Holiday Magnet aan een review onderworpen. Wat wij van de set vinden lees je hieronder.

Box-art

\"LEGO

De doos van de set is klein en de visuele aspecten zijn minimalistisch. Op de voorkant van de doos is wat algemene informatie te vinden zoals het aantal onderdelen, leeftijdsindicatie, het LEGO logo en rechts bovenin is te lezen dat het een magneet betreft.

\"LEGO

Qua visuals is de doos aan de voorkant voorzien van een foto van de set. Op de achterkant is te zien dat je de magneet kunt gebruiken om de mooiste tekening van je kind, neefje of nichtje, enz. op de koelkast te hangen. Zoals je al hebt kunnen lezen is het qua box-art minimalistisch, maar een set als deze verkoop zichzelf prima zonder er veel voor te hoeven doen.

De inhoud en bouw

\"LEGO Zodra je de doos opent, vind je twee zakjes met LEGO onderdelen en een klein instructieboekje. In totaal bevat de set 45 onderdelen waaronder één Minifig. De prijs van de set is €9,99 en met 45 onderdelen komt de prijs per onderdeel neer op €0,22 cent. Dit is erg hoog, maar verklaarbaar door de twee blauwe magneetsteentjes.

\"LEGO

Zoals je al kon lezen zit er in de set één Minifig. Dit is een meisje en de Minifig bevat geen onderdelen die uniek zijn, maar is in deze samenstelling niet eerder voorgekomen. Het meisje heeft een winterse print aan de voor- en achterkant. De handjes zijn in het wit en kun je zien als handschoenen. Een prima Minifig voor een set als dit.

\"LEGO

Het bouwen van de set is simpel, iedereen kan het. Je begint met de magneten en van daar uit breng je elementen aan die ijspegels en sneeuw voor moeten stellen. Om het af te maken bouw je een sneeuwpop.

Conclusie

Het setje doet winters aan en zal niet misstaan aan je koelkast of een magnetisch whiteboard. Ideaal voor LEGO fans die graag LEGO kerst-sets verzamelen of net iets meer het winterse gevoel in huis willen halen. Voor de Minifigs en de bouw hoef je de set niet te kopen, maar het is wel een vooruitgang als je de set vergelijkt met zijn voorganger. De set kan ook ideaal dienen als schoencadeau.

\"LEGO

Onze score kun je onderaan dit bericht vinden. Ben je echter al enthousiast geworden en wil je dit setje kopen, dan kun je hem vinden op LEGO Shop@Home of in de officiële LEGO Stores:

LEGO Shop@Home Nederland – LEGO Shop@Home België


Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC\’s kunt vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?