De LEGO Creator 30474 Reindeer Polybag is hier en daar te verkrijgen, wij hebben er eentje weten te bemachtigen en het is daarom hoog tijd om de set onder de loep te nemen in een review.

Box-art

\"\"

Waar we normaal de doos bekijken is het nu natuurlijk een polybag. Niet minder interessant want de set moet zichzelf wel kunnen verkopen. De Polybag is voorzien van een visual van de set en voorzien van een winters achtergrond. Doeltreffend en het is duidelijk wat je in huis haalt.

Inhoud

\"\"

Als we de polybag openen vinden we naast een bouwinstructie, 77 LEGO steentjes. De prijs voor dergelijke polybags zit rond de €3,95 en we komen daarmee op €0.05 cent per onderdeel. Dit is een prima prijs en je zal er wat dat betreft geen miskoop mee doen.

Het Resultaat

\"\"

Het resultaat mag duidelijk zijn, een leuke bouwbaar rendier van LEGO. De set vergt geen geavanceerde bouwtechnieken en is gebouwd in maximaal 5 minuten. Ondanks het gebruik van weinig onderdelen weet LEGO een rendier neer te zetten die voorzien is van alles wat kenmerkend is aan het dier. Zo hebben we de poten met verschillende kleuren, een pluimstaartje, een gewei en ogen. Wat helemaal leuk is aan de set is dat er voor de belletjes twee pearl gold fez elementen worden gebruikt. Het maakt het setje af en zijn niet te groot in verhouding met de rendier.

\"\"

Qua speelplezier biedt de set erg weinig. Zo kan je de ogen in willekeurige positie zetten en is de nek wat te bewegen. De poten kunnen ook van positie veranderd worden maar dit komt niet ten goede van het geheel.

\"\"

Samenvatting

Voor een klein bedrag heb je een gaaf setje in huis. Met de kerstdagen die voor de boeg staan geeft de rendier net even dat extra charme in huis. Het is een simpele, maar wel een leuke set. Dit is voornamelijk vanwege het schattige gehalte dat de set heeft. Je kan, doordat er een rode cheese slope als spare part in de set zit, er gemakkelijk een Rudolph van maken. Heb je meerdere polybags te pakken, dan heb je al snel een hele roedel die je voor je arrenslee kan plaatsen. Deze moet je enkel zelf nog even bouwen, maar dat mag de pret niet drukken.

\"\"
*****
Voordat we gaan kijken naar de beoordeling, willen wij A-Tembo bedanken voor het mede mogelijk maken van deze review. Ben je enthousiast geworden over deze set? De LEGO Creator 30474 Reindeer Polybag kan je voordelig kopen in de winkels van A-Tembo.
\"\"

Jouw mening telt!

Wat is jouw mening over de LEGO 30474 Creator Reindeer polybag? Laat het ons weten onder dit artikel of te reageren via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website?
– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?