Een nieuwe outfit kan veel voor je doen. En dat geldt zeker voor LEGO Super Mario. Zodra hij een ander pakje aantrekt, verwerft hij ook een nieuwe kracht. Sinds begin januari heeft Mario de keuze uit twee nieuwe Powered Up Packs, namelijk LEGO Super Mario 71384 Penguin Mario Power-Up Pack en 71385 Tanooki Mario Power-Up Pack. Heeft het zin dat Mario zich omkleedt? Of kan hij deze outfits beter in de kast laten hangen? Je leest het in deze review.


LEGO Super Mario Power-Up Packs: 71384 Penguin Mario en 71385 Tanooki Mario

Deze coole outfits haal je al in huis voor €9,99 per stuk. De Penguin Mario Power-Up Pack bestaat uit 18 onderdelen en daarmee komt de prijs op €0,55 per onderdeel. De Tanooki Mario Power-Up Pack bestaat uit 13 onderdelen en zorgt voor een gemiddelde van €0,76 per onderdeel. De conclusie dat deze kleding te duur is, vanwege de prijs per onderdeel, is niet te maken. Zo’n pakje is toch iets unieks en dan valt een tientje best mee. Door middel van de gleuven in zijn broek, weet LEGO Super Mario precies welk Power-Up Pack hij aan heeft.


LEGO Super Mario 71384 Penguin Mario


LEGO Super Mario Power-Up Packs: 71384 Penguin Mario en 71385 Tanooki MarioTrek Super Mario zijn coole Pinguin-outfit aan en hij is klaar voor een ijskoud avontuur. Slidings maken is deze Mario niet ongewoon. Als je hem door de levels laat glijden en sliden, verdien je een hoop munten. Ook als je hem door de lucht gaat zweven, is het cashen geblazen. 


LEGO Super Mario 71385 Tanooki Mario


LEGO Super Mario Power-Up Packs: 71384 Penguin Mario en 71385 Tanooki MarioAls Tanooki Mario gaat deze LEGO-held als een echte wasbeer door het leven. Met zijn staart kan hij aanvallen en vijanden verslaan. In de praktijk betekent dit dat je binnen de LEGO-levels de vijanden omver moet duwen. Verder kun je munten verdienen door al lopend met zijn staart heen en weer schudden. 


Conclusie


LEGO Super Mario Power-Up Packs: 71384 Penguin Mario en 71385 Tanooki Mario

De LEGO Super Mario Power-Up Packs: 71384 Penguin Mario en 71385 Tanooki Mario zijn een leuke toevoeging aan de garderobe van Mario. Ze geven deze loodgieter niet alleen een ander uiterlijk, maar ze hebben ook een spelelement. Hoewel deze outfits het spel net per se uitdagender maken en niet gekocht hoeven te worden vanwege een bouwuitdaging, is het zeker een leuke toevoeging. En voor een tientje is het een leuk cadeautje voor elke LEGO Super Mario bezitter.

Productinformatie:

 • Thema: LEGO Super Mario
 • Naam set: Penguin Mario Power-Up Pack | Tanooki Mario Power-Up Pack
 • Setnummers: 71384 | 71385
 • Onderdelen: 18 | 13
 • Verkoopadviesprijs: €9,99
 • PPP: €0,55 | €0,76
 • Release: Januari 2020
 • Te koop bij: Diverse winkels | LEGO.com

Productomschrijving:

LEGO® Super Mario™ spelers krijgen nog meer mogelijkheden met dit Power-uppakket: Tanuki-Mario (71385). Het bevat een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen). Wanneer LEGO Mario dit pak draagt, kunnen spelers extra digitale munten verdienen door hem rond te laten draaien voordat hij op zijn vijanden springt! Deze set is een leuk cadeau voor creatieve kinderen die de Avonturen met Mario startset (71360) met de LEGO Mario figuur al hebben.

LEGO® Super Mario™ fans kunnen hun speelervaring nog grappiger maken met dit Power-uppakket: Pinguïn-Mario (71384). Het bevat een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur is niet inbegrepen), waarmee de speler extra digitale munten kan verdienen door hem op zijn buik te laten schuiven, net als een pinguïn! Deze set is een ideaal cadeau voor jonge trendsetters die de Avonturen met Mario startset (71360) met de LEGO Mario figuur al hebben.

Leuke app
Je vindt de bouwinstructies met afbeeldingen in de doos en in de LEGO Super Mario app. De app biedt een veilig platform waarop kinderen hun ideeën kunnen delen en geeft inspirerende tips voor creatieve manieren om te bouwen en te spelen.

Eindeloos LEGO Mario plezier
LEGO Super Mario speelsets brengen een beroemd Nintendo® personage tot leven in de echte wereld. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen fans hun eigen levels bedenken voor leuke wedstrijdjes met vrienden, familie of in hun eentje.

 • Geef de interactieve LEGO® Super Mario™ speelmogelijkheden van kinderen een boost met dit Power-uppakket: Tanuki-Mario (71385) met een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur is niet inbegrepen).
 • Laat LEGO® Super Mario™ fans doen alsof ze een pinguïn zijn met dit Power-uppakket: Pinguïn-Mario (71384) met een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur is niet inbegrepen).
 • Dit bouwbare accessoire past op de LEGO® Mario™ figuur uit de Avonturen met Mario startset (71360).
 • De gratis LEGO® Super Mario™ app heeft bouwinstructies, een veilig platform waarop kinderen hun ideeën kunnen delen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.

Disclaimer

Deze review is mede mogelijk gemaakt door LEGO die ons voorzien heeft van een review-exemplaar. Dit beïnvloedt onze mening niet en geeft geen garantie voor een goed cijfer of positief commentaar. Onze reviews kun je zien als een algemene samenvatting waarbij we zo goed mogelijk willen informeren over de plus- en minpunten van een LEGO set, maar onderhevig zijn aan de persoonlijke mening van de redacteur.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?