LEGO heeft ons de LEGO Xtra 40368 X-mas Accessories toegestuurd voor een review. Gezien het om een Polybag gaat zonder al te veel bijzonderheden, bespreken we hem kort.

LEGO Xtra 40368 X-mas Accessories

LEGO Xtra 40368 X-mas Accessories

De Polybag is voorzien van een aantal accessoires en rand bouwwerken die gebruikt kunnen worden in een kerstdorp of lay-out. De Polybag kost €3,99 en bevat 32 onderdelen. Het gemiddelde komt hierdoor terecht op €0,12 per onderdeel. Dit is aan de hoge kant. Met name als er gekeken wordt naar het soort onderdelen. Er zijn nagenoeg geen onderdelen aanwezig die uniek zijn. Ondanks dat zijn toevoegingen als de husky, de boom, de blauwe sneeuwvlok en het witte Minifigure hoofdelement fijn te noemen. Met name de husky kan duur zijn als je die bijv. via Bricklink wilt bestellen. De bouwwerken stellen weinig voor en LEGO had ze beter kunnen vervangen voor andere losse accessoires.

Conclusie

LEGO Xtra 40368 X-mas Accessories

Voor €3,99 haal je een aantal accessoires in huis die handig kunnen zijn. De bouwwerken stellen weinig voor en het merendeel is te vinden in Advent Calendars of makkelijk zelf te maken. De toevoeging van de husky en de boom maken iets goed. Dat is ook enkel de reden dat LEGO hiermee wegkomt. Het voelt uiteindelijk goedkoop aan in de negatieve zin van het woord. De Polybag is ideaal om een bestelling aan te vullen om gebruik te maken van een promotie.

N.B: vanaf heden tot ergens begin 2020 zullen wij onze reviews tijdelijk niet meer voorzien van een cijfer of plus- en/of minpunten. Alle reviews die we tot nu al hebben geschreven waarin wel een score wordt gegeven, zullen standaard een score bevatten. Dit heeft te maken met aanpassingen die we door gaan voeren bij het introduceren van Bouwsteentjes.info 3.0. De release van de nieuwe website staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media