Heb jij na het zien van de eerste afleveringen van LEGO Masters ook zin om te laten zien wat jij kunt? Denk je dat jij beter kunt bouwen dan de huidige deelnemers? Wil je graag de uitdaging aangaan? Zie jij een prijs van €25.000 wel zitten? Schrijf je dan nu in voor LEGO Masters seizoen 2.


Vanaf nu kun jij je inschrijven voor het tweede seizoen voor LEGO Masters. Dit geldt zowel voor de Nederlanders als de Belgen. Ga op zoek naar een goede teamgenoot, laat zien wat je kunt bouwen en wie je bent, en wie weet kun jij volgend jaar op tv laten zien wat je in huis hebt. Net als het eerste seizoen zullen de Belgen en Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Dit om kans te maken op de titel LEGO Master 2021, maar ook op een geldprijs van €25.000. Uiteraard zullen de opdrachten verschillen van het eerste seizoen. Het inschrijven kan via LEGO Masters. Wil je meer weten over LEGO Masters en de previews bekijken, houd dan onze LEGO Masters Nederland 2020 pagina in de gaten.

Heb jij kinderen die graag aan LEGO Masters deel willen nemen? Schrijf ze dan in voor LEGO Masters Kids. Het programma zal in 2021 verschijnen en de inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Lees meer over LEGO Master Kids 2021 in dit artikel.

LEGO Masters Nederland

4 26 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?