Heb jij na het zien van LEGO Masters ook zin om te laten zien wat jij kunt? Denk je dat jij beter kunt bouwen dan de deelnemers uit seizoen 1 en 2? Wil je graag de uitdaging aangaan? Zie jij een prijs van €25.000 wel zitten? Schrijf je dan nu in voor LEGO Masters seizoen 3.


Vanaf nu kun jij je inschrijven voor het derde seizoen voor LEGO Masters. Dit geldt zowel voor de Nederlanders als de Belgen. Ga op zoek naar een goede teamgenoot, laat zien wat je kunt bouwen en wie je bent, en wie weet kun jij volgend jaar op tv laten zien wat je in huis hebt. Net als de eerste twee seizoenen zullen de Belgen en Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Dit om kans te maken op de titel LEGO Master 2022, maar ook op een geldprijs van €25.000. Uiteraard zullen de opdrachten verschillen van het de vorige seizoenen. Jezelf inschrijven kan via LEGO Masters.

Heb jij kinderen die graag aan LEGO Masters deel willen nemen? Schrijf ze dan in voor LEGO Masters Kids. Het programma zal in 2022 wederom op tv verschijnen en de inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Lees meer over LEGO Master Kids 2022 in dit artikel.

LEGO Masters 2021 - aflevering 1

4 26 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?