Wie Bol.com Select-lid is, kan nog een paar dagen profiteren van exclusieve select-deals waaronder korting op geselecteerde LEGO sets. Bepaalde sets hebben zelfs de laagste prijs ooit en zijn dus zeker de moeite waard!


De LEGO sets die geselecteerd zijn lopen uiteen qua thema’s. Er zijn veel sets in de aanbieding voor volwassenen, zoals de Taj Mahal, Medieval Blacksmith, de Botanical Collection Bird of Paradise, LEGO Ideas ISS, LEGO Creator 3-in-1 Ferris Wheel en meer. Het is daarom de moeite waard om alle sets te bekijken die momenteel select-korting genieten. De korting is de nog tot het einde van deze week geldig, maar er geldt wel op=op. Profiteer dus zolang het kan.


Bol.com Select is een service die je voor €9,99 per jaar kunt afnemen bij Bol.com. Als select-lid krijg je het gehele jaar door gratis verzending op producten en geniet je van exclusieve kortingen. Sinds vorige week spaar je ook punten als select-lid. Met de punten die je spaart kun je cadeaus verdienen. Wat de cadeaus zijn is niet bekend. Voor de bovenstaande actie dien je Bol Select-lid te zijn. Aanmelden kan makkelijk via Bol.com/select.


Laat van je horen!

Zit er een goede deal voor jou tussen of vind je de aanbiedingen tegenvallen? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?