Een nieuwe maand staat in het teken van nieuwe promoties. We hebben de tot zover bekende LEGO promoties en aanbiedingen van juli voor je op een rijtje gezet.


In juli kun je profiteren van gratis sets en voorziet LEGO in twee sets waarop je de gehele maand dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.


LEGO 40411 Creative Fun 12-in-1

Gratis LEGO 40411 Creative Fun 12-in-1

Deze LEGO 40411 Creative Fun 12-in-1 krijg je bij aankoop van minimaal €85 aan LEGO sets. In de doos bevinden zich 240 onderdelen waarmee je 12 verschillende zomerse bouwwerken kunt maken. Deze promo is verkrijgbaar via LEGO van 1 t/m 26 juli of zolang de voorraad strekt.


LEGO 30342 Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

Gratis LEGO Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

De LEGO Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO is te bemachtigen bij aankoop van minimaal €35 aan LEGO sets. Er is geen restrictie qua thema. Deze promo is enkel verkrijgbaar via LEGO Shop@Home en geldig van 1 t/m 31 juli of zolang de voorraad strekt.


LEGO VIP dubbele punten

Dubbele VIP-punten op alles

Van 13 t/m 19 juli 2020 kun je op alle LEGO sets en producten dubbele LEGO VIP-punten verdienen.


Gratis LEGO 5005969 Back to School Pack

Gratis LEGO 5005969 Back to School Pack

Met het LEGO Back to School Pack krijg je een goede start voor het nieuwe schooljaar. De set bevat een notitieblok, potlood, liniaal, gum, twee stickervellen en een etui waarin je alle spullen netjes kunt opbergen. De Back to School Pack is verkrijgbaar bij aankoop van minimaal €65 aan LEGO sets. De promotie zal naar verwachting aan het einde van juli beschikbaar worden.


LEGO VIP

LEGO VIP Rewards juli

De gehele maand juli kun je als LEGO VIP-lid profiteren van de onderstaande VIP Rewards. De fysieke items – indien beschikbaar – zullen snel uitverkocht zijn, let er dus op wanneer je één of meerdere wil bemachtigen. De info hieronder hebben we via het LAN ontvangen, het kan zijn dat bepaalde Rewards niet of later beschikbaar zullen zijn.

 • Rewards:
  • LEGO 40290– 60 Years of the Brick [uitverkocht]
  • LEGO 5005237– Friendship Rings
  • LEGO 853774– Olivia’s Satellite Pod
  • LEGO 853775– Andrea’s DJ Pod
  • LEGO 853917 – LEGO Creative Stationary Set
 • Sweepstakes:
  • LEGO 2012 Comic-Con Bizarro 13/07
 • Digital Download:
  • FIAT Art Print limited Edition

Blank Box BS

Graded LEGO 2012 Comic-Con Bizarro Minifigure Sweepstake

Wie LEGO VIP-lid is, kan in juli meedoen met de Graded LEGO 2012 Comic-Con Bizarro Minifigure Sweepstake. De Graded Deadpool Duck is voorzien van een 95% classificatie van UK Graders (niveau “Gold”) en wordt geleverd in een uv-bestendige acrylbehuizing. Om kans te maken op het winnen Minifig, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor maak je de winkans groter. Helaas wordt er maar één Minifigure verloot over alle deelnemende landen. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan van 13 juli tot en met 2 augustus 2020. De winnaar wordt nadien via de email benaderd voor het innen van de prijs.


Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand, heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO Creator 31109 Pirate Ship en de LEGO Classic 11717 Bricks Bricks Plates. Mocht je één van deze sets op het oog hebben, dan is dit de maand waarin je ze kunt combineren met de andere promoties. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 31 juli.


LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie. Vergeet niet de LEGO sets binnenkort uit de handel lijst te bekijken.


LEGO Store Promoties

In Store Promoties juli 2020

Zie voor geldigheid promoties hierboven. Promoties met een * zijn enkel geldig in de LEGO Stores.

 • Gratis LEGO 40411 Creative Fun 12-in-1
 • *Gratis LEGO 40370 40 Years of trains – Iconic Steam Engine
  • (vanaf €99 – 01-07 t/m 22-07)
 • *LEGO 30369 Beach Buggy of LEGO 30412 Park Picnic
  • (vanaf €35 – 01-07 t/m 26-07)
 • Dubbele Punten LEGO Creator Pirate Ship
 • Dubbele punten LEGO Classic Bricks Bricks Plates

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media