Goed nieuws voor wie reikhalzend zit te wachten op de nieuwste LEGO sets. De meeste LEGO City, Friends, Hidden Side, Star Wars en Technic winter 2020 sets zijn nu al verkrijgbaar. Er zijn daarnaast drie promoties beschikbaar via LEGO waar je eventueel van kunt profiteren.

LEGO Winter 2020 Sets verkrijgbaar

LEGO City winter 2020 sets

LEGO City Winter 2020

Er zijn 15 nieuwe LEGO City sets die vanaf vandaag te koop zijn. De overige sets zullen in januari pas verkrijgbaar zijn. Denk aan de standaard politie en brandweer sets, maar ook de Tuning Shop, Service Station en de ice Cream Truck.

Deze nieuwe LEGO City sets zijn o.a. verkrijgbaar via:

LEGO Shop@Home


LEGO Disney winter 2020

Ook van de LEGO Disney sets zijn de nodige nieuwe producten verkrijgbaar. Denk aan de Story Books die voorzien zijn van extra kleine dolls.

Deze nieuwe LEGO Disney sets zijn o.a. verkrijgbaar via:

LEGO Shop@Home


LEGO Friends winter 2020

Er zijn 8 nieuwe LEGO Friends sets die vanaf vandaag te koop zijn. De overige sets zullen in januari pas verkrijgbaar zijn. Een aantal opvallende sets zijn de Friendship Bus, Heartlake City Hospital, Nature Glamping en de Heartlake City Hair Saloon.

Deze nieuwe LEGO Friends sets zijn o.a. verkrijgbaar via:

LEGO Shop@Home


LEGO Hidden Side sets 2020

LEGO Hidden Side winter 2020

Er zijn 6 nieuwe LEGO Hidden Side sets die vanaf vandaag te koop zijn. Dit zijn tevens alle nieuwe sets uit het thema. Maak Newbury een stuk veiliger door de spoken te verjagen uit The Lighthouse of Darkness of de The Newbury Subway, en gebruik daarvoor de El Fuego’s stunt Plane of Jack’s Beach Buggy.

Deze nieuwe LEGO Hidden Side sets zijn o.a. verkrijgbaar via:

LEGO Shop@Home


LEGO Star Wars winter 2020 sets

LEGO Star Wars winter 2020

Er zijn 10 nieuwe LEGO Star Wars sets die vanaf vandaag te koop zijn. De sets variëren tot The Rise of Skywalker sets alsook Microfighters en Battle Packs.

Deze nieuwe LEGO Star Wars sets zijn o.a. verkrijgbaar via:

LEGO Shop@Home


LEGO Technic winter 2020

Er zijn 7 nieuwe LEGO Technic sets die vanaf vandaag te koop zijn. Enkel de 42105 Catamaran mist nog in het lijstje. De verwachting is dat die set vanaf januari verkrijgbaar zal zijn.

Deze nieuwe LEGO Technic sets zijn o.a. verkrijgbaar via:

LEGO Shop@Home


Obi-Wan

Gratis Obi-Wan Kenobi

Van 6 t/m 31 december krijg je bij aankoop van minimaal €40 aan LEGO Star Wars sets, gratis een Obi-Wan Kenobi Minifig. De actie loopt tot en met 31 januari 2020 of zolang de voorraad strekt.


LEGO 40362 Battle of Endor

Gratis LEGO 40362 Battle of Endor

Omdat de nieuwe Star Wars film in de bioscopen draait, hebben LEGO en Star Wars de handen ineen geslagen. Zodoende is de code FRSW beschikbaar gesteld. Je kunt enkel online profiteren van deze aanbieding. Bij het activeren van de code krijg je de LEGO 40362 Battle of Endor gratis zolang de voorraad strekt. Tot wanneer de promo geldig is is niet duidelijk. De promotie is geldig, maar staat niet vermeld op de website van LEGO.


LEGO 30548 Build Your Own Birds

Gratis LEGO 30548 Build Your Own Birds

De LEGO 30548 Build Your Own Birds Polybag is gratis bij besteding vanaf €35 aan LEGO sets. Er is geen restrictie qua thema. De promotie loopt tot en met 12 januari of zolang de voorraad strekt.

Laat van je horen!

Ben jij vna plan één van deze nieuwe sets in huis te halen? Laat vooral weten welke sets dit zijn in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?