Naast het laatste nieuws over LEGO-sets, brengen we jou ook graag op de hoogte van LEGO boeken. Dit jaar zullen de nodige nieuwe titels verschijnen. Eén van de nieuwe titels waar we nog niets over hebben geschreven, is The LEGO Games Book.

The LEGO Games Book

The LEGO Games Book

The LEGO Games Book wordt uitgegeven door DK Books. Het boek is een handleiding voor het bouwen van LEGO Games met natuurlijk de bekende bouwsteentjes. Het idee is dat kinderen hun beeldscherm met rust kunnen laten en zich kunnen storten op het bouwen van LEGO spellen. Het boek bevat 50 activiteiten waaronder puzzels, uitdagingen, breinbrekers en spellen. Om alvast voor een goed begin te zorgen, zal het boek een aantal LEGO-steentjes bevatten waarmee je minimaal 10 van de uitdagingen uit het boek kunt voltooien. Ideaal als je samen met jouw kinderen eens wat anders wilt bouwen dan een LEGO-set. Het boek laat nog wel even op zich wachten, maar is al te pre-orderen via Amazon.de. De release is in september 2020.

Laat van je horen!

Lijkt jou dit een leuk boek om in te bladeren en de uitdagingen en puzzels te voltooien? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?