Via social media heeft LEGO gisteren een teaser-poster gepost van The LEGO Movie 2. Met het delen van de poster laat LEGO weten dat ze vandaag de eerste trailer van de film vrij zullen geven en via Deadline.com hebben we de eerste details te pakken. 

The LEGO Movie 2 teaser-poster

Op de poster is een karakter te zien die we nog niet eerder tegen zijn gekomen. Het karakter lijkt in een ruimtepak te zitten en is een Minidoll uit het LEGO Friends thema. In de reflectie van het vizier zijn Unikitty, Benny, Wildstyle, Emmet, Batman en Metalbeard te zien.

The LEGO Movie 2 teaser-poster

Via Deadline.com hebben we meer details over het verhaal en het mysterieuze nieuwe karakter uit The LEGO Movie 2.

The LEGO Movie 2 speelt zich 5 jaar later af dan The LEGO Movie. Bricksburg heeft te maken met een nieuwe dreiging, LEGO Duplo indringers vanuit de ruimte. De strijd tegen het kwaad neemt Emmet, samen met de rest van de helden, op reis naar afgelegen, nog niet eerder ontdekte, musicale werelden.

Het karakter op de teaser-poster is Sweet Mayhem. Over dit karakter is niets bekend. Naast Sweet Mayhem zullen ook Ice Cream Cone en Queen Watevra WA-Nabi nieuwe personages zijn die we gaan zien verschijnen in deeltje numerous duos. We gaan ervan uit dat dit nog maar een handjevol is van de nieuwe karakters.

The LEGO Movie 2 teaser-poster

Zoals gezegd zal LEGO vandaag de eerste trailer van The LEGO Movie 2 vrijgeven, zodra deze trailer is verschenen zullen we dat met jullie delen.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze teaser-poster en de details die zijn verschenen? Kijk jij al uit naar The LEGO Movie 2? Laat eet weten in een reactie hieronder.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?