LEGO heeft een nieuwe en naar onze mening te gekke commercial gelanceerd. De commercial laat zien dat kinderen heel wat anders in een LEGO steentje zien dan de meeste volwassenen.


This is not a Brick LEGO commercial

De commercial is wellicht voor iedereen die met LEGO heeft gespeeld herkenbaar, of misschien nog steeds van toepassing 😉 Je kunt van weinig onderdelen die uit willekeurige kleuren bestaan, kun je heel wat creaties maken, zolang je je creativiteit maar op de loop laat gaan. LEGO probeert met de reclamespot te laten zien dat je alles kunt maken met LEGO en dat het voor kinderen een vorm van ontspanning en speelplezier is en bovenal de creatieve eigenschappen aanspreekt.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze commercial en herken jij jezelf toe je nog kind was er ook in? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media