Jason van JK Brickworks blijft druk bezig met het bouwen van zijn eigen creaties en het tot leven wekken van LEGO sets. Eén van zijn nieuwste creaties is deze LEGO Harry Potter Hedwig die hij heeft laten “vliegen”. Dankzij de gratis bouwinstructies en tutorialvideo kun je nu ook jouw Hedwig set voorzien van een vliegfunctie.


Indien je de set hebt of op een later moment aan wil schaffen en er graag beweging in wilt hebben, dan kun je dat simpelweg doen door de set te voorzien van een Power Functions motor en batterijhouder. De set laat je grotendeels intact. Naast het motoriseren van de set, heeft Jason ook een aantal suggesties hoe je de beweging van de vleugels wat natuurlijker kan laten lijken. Het enige wat hiervoor nodig is, zijn een aantal extra onderdelen en een aanpassing van de bevestiging. Het aanpassen is enorm simpel, maar zorgt wel voor een beter effect. Op JK Brickworks kun je gratis de Hedwig bouwinstructies en onderdelenlijst downloaden.

We hebben meer totorials voor je klaarstaan op onze speciale LEGO Tutorials pagina. Ideaal als je wat inspiratie op wilt doen of wat anders wilt bouwen van de onderdelen die je al hebt liggen.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?