Helaas krijgt niet elk LEGO Ideas project evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Amsterdam Canal door Brickster0404.

LEGO Ideas Amsterdam Canal

Brickster0404 was geïnspireerd door de kanalen en architectuur van Amsterdam en besloot daarom een LEGO Ideas project in te zenden. Het project maakt het mogelijk om Amsterdam op twee manieren ter display te zetten. In een hoek met de brug die over het kanaal ligt, of horizontaal als een rijtje grachtenpanden met daarvoor het kanaal.

LEGO Ideas Amsterdam Canal

Het project is gebaseerd op Amsterdam als stad en niet zozeer op een bepaald deel van de stad. Desondanks is het herkenbaar te noemen. De grachtenpanden zijn modulair opgebouwd, maar het is van de maker niet de bedoeling een nieuwe modular op de markt te brengen. Desondanks is er wel de mogelijkheid dit geheel aan een modular te bevestigen. Natuurlijk mag een rondvaartboot niet missen. Naast dit is er gedacht aan een kaaswinkel, een bloemist en een fietsenwinkel.LEGO Ideas Amsterdam Canal

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Amsterdam Canal project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?