Het uitgelichte project voor deze week is het LEGO Ideas Autumn Cabin Retreat. Gun jezelf wat rust en trek erop uit naar een hutje in het bos. Ver weg van alle dagelijkse zorgen en spanning. 


Is een zwembadvakantie niets voor jou? Word je al helemaal gek tussen al die dagjestoeristen bij een uitje aan de zee? Als je het liever rustiger aan doet is dit LEGO Ideas Autumn Cabin Retreat hetgeen dat je zoekt. Laat al de technologie achterwege en laat je verwonderen door wat de natuur te bieden heeft. Door het toevoegen van verschillende planten en herfsttinten heeft deze inzending zijn naam niet gestolen. Een hutje in het bos, niemand die je stoort. Rust.

Ontspannen kan natuurlijk ook door te bouwen en jezelf even te verliezen in dat moment. Wellicht is dat in de toekomst mogelijk met een set gebaseerd op deze inzending. De boom is volledig uit LEGO onderdelen opgebouwd en komt mede door de begroeiing over het dak natuurlijk over. Dat het herfst is mag duidelijk zijn. Zodra de temperatuur daalt kun je de warmte opzoeken in de hut of het kampvuur aansteken.

LEGO Ideas Autumn Cabin Retreat

De inzending bevat de volgende elementen:

  • Vier Minifigures
  • Kampvuur om eten te bereiden en liedjes rond te zingen
  • Picknicktafel onder de schaduw van de boom
  • Waterpomp
  • Houtvoorraad en splijtbijl
  • Parkeerplaats voor de wagen

LEGO Ideas Autumn Cabin Retreat

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Autumn Cabin Retreat project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?