Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Bench Park with Golden Trumpet Tree van Dlambert.


De Gouden Trompetboom (in Brazilië bekent als de Ipê-amarelo) is een boom uit de Handroanthus genus familie. De boom kan een hoogte bereiken van 7 tot 11 meter en een spreiding van het blad tot wel 11 meter breed. De gele bloemen verschijnen rond eind augustus en het fruit groeit afhankelijk van de regio waar de boom staat, tussen september en februari. Geïnspireerd door de nieuwe LEGO Botanische serie besloot Dlambert een zo realistische mogelijk ontwerp te maken van zijn favoriete boom. Wat vind jij? Help jij dit kleurrijke herfst tafereel de 10.000 stemmen bereiken?

LEGO Ideas Bench Park With Golden Trumpet Treegouden trompetboom 2

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Bench Park With Golden Trumpet Tree project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?