Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit. In deze editie het LEGO Ideas Carpentry, Smithy & Dojo project.

LEGO Ideas Carpentry, Smithy & Dojo

LEGO Ideas Carpentry, Smithy & Dojo

De Carpentry, Smithy & Dojo ademt één en al Japan uit. Met zo’n 2000 bouwsteentjes heeft de fan-designer diverse ambachten gecombineerd met een dojo. Op de begane grond bevinden zich een botenmaker en de smid. De eerste verdieping is gereserveerd voor de Dojo. Op het dak bevindt zich het balkon waar de sensei tot rust kan komen en zijn krachten kan herstellen.

LEGO Ideas Carpentry, Smithy & Dojo LEGO Ideas Carpentry, Smithy & Dojo

De fan-designer heeft de ambachten speels verwerkt. Hierdoor is het geen plat geheel geworden, maar een bouwwerk met verhogingen, kleuren en diverse randbouwwerken. Bijgevoegde Minifigures bestaan uit een meester schrijnwerker, leerling schrijnwerker, visser, smid, sensei en twee martial arts studenten.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind je dit artikel leuk?