Het uitgelichte project voor deze week is het LEGO Ideas Cat project van fan-designer The Yellow Brick. Zijn inzending is gebaseerd op zijn eigen kat, maar dan gebouwd in LEGO. Hij hoopt met zijn project genoeg stemmen te krijgen om het gerealiseerd te zien worden als echte LEGO set.


Of het nu een hond, kat, konijn of vogel is, iedereen is wel in een bepaalde mate verzot van een eigen huisdier. Zo ook fan-designer The Yellow Brick, die zijn eigen kat Miro als LEGO model heeft vereeuwigd. Hij zijn kat is ervan overtuigd dat zijn inzending veel mensen zal aanspreken. Om het geheel zo natuurlijk mogelijk te laten overkomen, worden er tal van afgeronde onderdelen gebruikt. Natuurlijk moet onze vriend baas des huizes ook kunnen drinken en eten. Tegen een kat heeft nee zeggen weinig nut, zodoende is er voorzien inn een bakje melk en een visgraat. De inzending bestaat totaal uit 1972 onderdelen. De kat is met zijn 30,4cm hoog, 20,3cm diep en 17,8cm breedte, bijna een levensgroot model.

LEGO Ideas Cat

LEGO Ideas Cat

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Cat project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?