Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Wel zijn we van mening dat niet alle projecten evenveel aandacht krijgen en daarom lichten we geregeld een mooi project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Cheese and Flower Market door Ocaskovi.

LEGO Ideas Cheese and Flower Market

LEGO Ideas Cheese and Flower Market

Het LEGO Ideas Cheese and Flower Market project is in alle opzichten gebaseerd op Nederland. Heel kenmerkend zijn de gebouwen en de ophaalbrug. Hoewel het bouwwerk niet heel groot is zit het wel vol met details en heeft het veel uitstraling. De gebouwen zijn ook van binnen voorzien van de nodige details. Er is ruimte voor een kleine kaas- en bloemenmarkt, bevat de nodige Minifigs en er is een boot om de kaas te vervoeren.

LEGO Ideas Cheese and Flower Market

Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.

LEGO Ideas Cheese and Flower Market

LEGO Ideas Cheese and Flower Market


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?