Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Coral Reef Aquarium door beverly888.


LEGO Ideas Coral Reef Aquarium

LEGO Ideas Coral Reef Aquarium

Als ervaren aquariumliefhebber heeft beverly888 besloten deze koraalrif-aquarium te maken met LEGO. Het idee erachter is dat koraalriffen en vispopulaties overbevist worden en dat het niet nodig is deze dieren uit het wild in een glazen bak te zetten. Daarnaast is een dergelijke aquarium erg duur in aanschaf en onderhoud. Om hier aandacht voor te creëren, en natuurlijk een kleurrijk Ideas project te realiseren, heeft beverly888 deze Coral Reef Aquarium project op LEGO Ideas geplaatst.

LEGO Ideas Coral Reef Aquarium

Design Features:

  • Stevige en decoratieve standaard met gouden accenten
  • Transparante panelen die zorgen voor 360° zicht op de inhoud van de aquarium
  • Koraalrif modules zijn los en kunnen eventueel onderling verwisseld worden
  • Nep LED-paneel kan worden verwijderd
  • Twee scholen vissen
  • Krabben en kokkels
  • Kelp en zeewier
  • Variatie aan koraal in verschillende vormen en kleuren

LEGO Ideas Coral Reef Aquarium

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites

3 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?