Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we er regelmatig één uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Double Pan Balance Scales project.

LEGO Ideas Double Pan Balance Scales

Balans is belangrijk in het leven, maar het moet niet zo zijn dat je alles op de weegschaal legt. Toch is zo’n apparaat wel handig. Met name bij het koken. Fan-designer Dawidmarasek heeft een LEGO weegschaal gemaakt en probeert daarmee de 10.000 supporters op LEGO Ideas te behalen. De weegschaal werkt door middel van een hefboomwerking en zodoende kun je het gewicht bepalen van o.a. LEGO elementen. De afgebeelde gewichten wegen ieder 5 gram. De twee schildpadden in het midden van de weegschaal geven aan of het gewicht gelijk aan elkaar is of juist afwijkt. De frontjes zijn af te nemen zodat je de weegschaal zelf kunt personaliseren.

LEGO Ideas Balance Scales

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?