Iedereen heeft zo zijn of haar favoriete seizoen van het jaar. Waar de één niet kan wachten vitamine D tot zich te nemen, kan de ander genieten van een warme chocolade in de winter. Uiteindelijk komen en gaan de seizoenen en dat maakt de natuur divers. Dit wonder der natuur, dient volgens fan-designer Woomy World geëerd te worden met een bijpassende LEGO set.


De voorgestelde set beelden de vier seizoenen van het jaar uit. De manier waarop dit gebeurt is door middel van een ronde schijf met centraal een boom. Afhankelijk van het seizoen staat de boom in bloei, vallen de bladeren of is ie kaal. Aangrenzende gebieden benadrukken de seizoenen door middel van activiteiten, bloeiende planten en bloemen of een winters landschap met een kerstboom. De segmenten lopen in elkaar over, waardoor ook de verandering der seizoenen goed uitgebeeld worden.

LEGO Ideas Four Seasons

Het gehele bouwwerk bestaat uit 2852 onderdelen. Dit is zonder eventuele Minifigures die voor dit project enkel dienen ter inspiratie. Het al hoe dan ook geen kleine set worden mocht dit project de 10.000 stemmen vergaren en LEGO besluiten de set in productie te nemen.

LEGO Ideas Four Seasons

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?