Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht, en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Functional Billiards Table door RynardP.

LEGO Ideas Functional Billiards Table

Het zal waarschijnlijk niet voor iedereen interessant zijn om een potje te gaan poolen of biljarten. Toch is het voor veel mensen een leuk spelletje waarbij je de nodige technieken dient te kennen om zo goed mogelijk de ballen te potten. Dit project bestaat uit een biljart/pooltafel waarmee je een spelletje 8-ball of 9-ball kunt spelen. Het is daarnaast ook nog eens volledig werkend. Natuurlijk zal het anders aan gaan voelen dan een echt potje poolen, maar dat mag de pret niet drukken.

LEGO Ideas Functional Billiards Table

Zoals gezegd is de tafel volledig werkend. Je kunt de ballen proberen te potten en ze zullen vervolgens in de balhouder aan de zijkant van de tafel rollen. Dit maakt het makkelijk om ze weer te positioneren. Natuurlijk mogen de cues niet missen en die zijn dan ook toegevoegd.

Een aantal highlights:

  • Twee bouwbare pool cues met standaard
  • Cue bal
  • 15 genummerde ballen
  • Uitneembare balhouder
  • Afneembare top

LEGO Ideas Functional Billiards Table

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media