Het uitgelichte project voor deze week is het LEGO Ideas Functional Pool Table. Met deze inzending heb je alle functionaliteiten van een echte tafel en moet je niet meer naar buiten om een potje te poolen. Mocht je willen dat deze inzending kans maakt om een echte set te worden, vergeet dan niet je stem uit te brengen. 


Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen pooltafel te hebben? Het voordeel van deze LEGO pooltafel is dat het minder plaatst inneemt maar toch de functionaliteiten heeft van een echte tafel. Door de bijgevoegde poolstokken kan je makkelijk zelf een rondje spelen en je vaardigheden verbeteren. Als je erin slaagt een bal te potten, rolt deze door de aanwezige goten naar de verzamelruimte. Het leuke aan deze inzending is, dat je dit allemaal kan zien doordat het laken of de top af te nemen is. Niet alleen worden hiermee de speelfuncties onthuld, maar kan je ook twee Minifigures een potje zien poolen in de binnenkant van de tafel. Hiernaast ziet de tafel er door de typerende bruine kleuren en het groene laken er mooi uit. Na het spelen kan alles makkelijk langs of in de tafel weggeborgen worden. In totaal bevat deze inzending 1614 onderdelen.

LEGO Ideas Functional Pool Table

Enkele details over deze inzending:

  • Twee poolstokken
  • Witte poolbal
  • 15 genummerde poolballen
  • Pool rack
  • Krijtje

LEGO Ideas Functional Pool Table

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?