Deze week lichten we het LEGO Ideas Johnny Thunder – The Lost Temple project op LEGO Ideas uit. Ga met dit project de nostalgische tour op en herbeleef de avonturen van Johnny Thunder. Mocht je willen dat deze inzending kans maakt om een echte set te worden, vergeet dan niet je stem uit te brengen.


Twee fan-designers hebben hun krachten gebundeld en komen met het LEGO Ideas Johnny Thunder – The Lost Temple op de proppen. Johnny Thunder, ook bekend als Sam Grant en Joe Freeman verscheen in thema’s van weleer zoals Egypt, Jungle, Dino Island en Studios. Het is duidelijk dat deze protagonist al heel wat avonturen heeft beleefd en met deze inzending brengen de designers weer pit in zijn leven. Er staat hem namelijk een nieuw avontuur te wachten in de jungle. Met zijn kompanen Dr. Kilroy, Pippin Reed en Harry Cane gaan ze opzoek naar de magische Sun-Disk, een relikwie van onschatbare waarde. De inzending zit duidelijk propvol referenties en verwijzingen waar fans van kunnen smullen.

LEGO Ideas Johnny Thunder - The Lost Temple

Natuurlijk gaat zo een missie niet zonder slag of stoot en zullen ze de nodige hindernissen moeten overwinnen. Het team moet het opnemen tegen hun rivalen Senor Palomar en Rudo Villano. Alsof dat nog niet genoeg was loeren er ook gevaren in de jungle zoals de Mysterieuze Achu, de lokale bewoners die het relikwie beschermen. Duidelijk is dat er aan alles gedacht is om het zo avontuurlijke mogelijk te maken. Er is mooi aangebrachte begroeiing, een rivier, hangbrug en een tempel. Al deze elementen zorgen voor een inzending dat naast veel speelplezier ook een grote displaywaarde biedt.

LEGO Ideas Johnny Thunder - The Lost Temple

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

4.3 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?