Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht, en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Jungle Temple door Jonas Wide.


LEGO Ideas Jungle Temple

Er is niets zo mysterieus als een verborgen tempel in de jungle. Het project van Jonas geeft het gevoel om op ontdekking te gaan. Het vinden van schatten zorgt voor opwinding, maar je weet nooit welke gevaren er allemaal in de jungle luren.

Bij het ontwerpen van dit project zijn er met een aantal zaken rekening gehouden. Zo worden er verschillende kleuren groen gebruikt dat vegetatie uitbeeld. Iets wat in dit project mooi tot zijn recht komt. Om het gevoel te creëren dat het om een oude tempel gaat, is er gebruik gemaakt van de kleur Olive Green. De tempel is daarnaast goed in de jungle geïntegreerd. Zo is deze overwoekerd door planten en bladeren. Het is duidelijk dat dit project voornamelijk bedoeld is als display model, want ook aan de achterkant is gedacht. De achterkant is minstens zo gedetailleerd als de voorkant. Ook hier is veel vegetatie aanwezig die de restanten van de tempel overwoekeren.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?