Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan ze krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes. In deze editie: LEGO Ideas – Lizard.


Yvonne Strijbos is geen onbekende als het gaat om LEGO Ideas projecten. Haar project Chemical Plant heeft in het verleden de 10K weten te behalen. In de review ronde is het project alsnog gestrand. Met haar nieuwste project heeft ze meegedaan met de ‘Your build in the world-famous LEGO House’ wedstrijd in de categorie natuur en daar is ze één van de twee ‘grand prize winners’ geworden met ‘Lizard’.

LEGO Ideas - Lizard

Door de enthousiaste reacties op haar creatie heeft ze besloten het project aan te melden voor LEGO Ideas. Lizard is geïnspireerd door het werk van M.C. Escher. Je ziet een hagedis getekend worden op papier. Deze hagedis komt langzaam tot leven en kruipt vanaf het papier de natuur in. Het totale project bestaat uit 1651 onderdelen.

LEGO Ideas - Lizard

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?